Stran z ogrci!

by - Monday, April 25, 2016

Verjetno vse poznamo težave z ogrci, ki kar nočejo izginiti z našega obraza. Veliko jih govori, da ogrci nastanejo zaradi nečistega obraza, ampak sama menim, da ni tako. Največji povzročitelji so hormoni. Hormoni povzročajo, da maščobne žleze proizvajajo preveč maščobe v porah, kar preprečuje, da bi se maščoba neopazno razporedila na površju kože. Možen pa je še en vzrok, da se odvečna maščoba začne mešati z ostalimi snovmi (npr. odmrlimi kožnimi celicami) v pori in jo tako zamaši. Dejstvo je, da se por ne moremo znebiti, ampak jih lahko s pravilno nega ohranjamo čiste in preprečujemo mašenje ter širjenje.

Pri teh težavah mi pomagajo tile lističi s Primarka. Vse kar moraš narediti je, da zmočiš predel nosu, ki je del T-cone obraza, kjer je prisotnih več žlez lojnic, zaradi tega pa je koža tudi bolj mastna, porasta in nagnjena k mašenju por. Naneseš listič na nos, kot kaže v desnem spodnjem kotu na embalaži. Potem počakaš tako dolgo, da listič postane trd. Listek odstraniš najprej od spodaj in nadaljuješ navzgor. Na zadnji sliki lahko vidiš rezultat, ki je res neverjeten. Najbolje od vsega pa je, da je cena tega neverjetnega izdelka le 1,50 € (v katerem dobiš 4 lističe).

You May Also Like

1 coment�rios

  1. Jutri grem v Primark in dobro, da sem zagledala to tvojo objavo, saj že nekaj časa premišljujem kako se jih naj znebim. Super objava, xx

    ReplyDelete