Million Gloss Cyrstal Oil

by - Sunday, January 18, 2015


Je tvoja pričeska pogosto brez sijaja in življenja? Nič hudega! Predstavljam ti nekaj trikov, kako jim boš povrnila sijaj.


* Pri oblikovanju pričeske pazi, da ne uporabljaš preveč izdelkov. Tudi pri vsakodnevnem oblikovanju je dovolj samo malce pene (velikost oreha) ali spreja.


* Kdor vsako jutro spije kozarec mleka, ima odlične možnosti za sijoče lase, saj mleko vsebuje beljakovine, ki pomagajo pri naravni obnovi las.

* Po prhanju, namesto da lase drgneš, jih raje popivnaj. Odvečno vodo z obema rokama iztisni iz las in z brisačo samo popivnaj odvečno vodo.


* Sušenje s pretoplim zrakom lahko naredi lase suhe in povzroči izgubo sijaja. Uporabi takšen sušilnik, ki lahko suši s toplim in hladnim zrakom. 

* Ko si umivaš lase, je dovolj, da naneseš količino šampona, ki je primerljiva z velikostjo kovanca za 2 evra. 

* Izogibaj se izdelkov, ki vsebujejo alkohol, saj izsušijo las. Boljši so negovalni izdelki, ki vsebujejo naravne učinkovine.

Sama sem malo pobrskala po policah v Mulerrju in našla tole prelepo stekleničko v kateri je olje za lase. Million Gloss Cyrstal Oil s koncentriranim eliksirjem za bleščeč sijaj in svetlobne odseve milijon diamantov.


Uporaba: Nanesi kot dodatek k šamponu za večji sijaj, pusti direktno na vlažnih ali suhih laseh ali pa pusti na laseh tekom dneva kot regenerator za večji sijaj. Zaščiti pred direktno sončno svetlobo.




You May Also Like

2 coment�rios

  1. Odlični nasveti, za nekatere sem prvič slišala :)
    Lp

    http://patrisn.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala :) sem pogledala tudi tvoj blog in je res dober :)

      Delete