Beyonce: RISE

by - Monday, February 15, 2016

Vse najverjetneje poznate pevko Beyonce. V svojo zbirko parfumov je leta 2014 dodala čisto nov parfum z imenom Rise, ki si ga lahko kupiš v različnih količinah (1 ml, 30 ml, 50 ml, 100 ml).  Beyonce naj bi celo sodelovala pri razvoju vseh svojih parfumov Heat, Pulse in Rise, zaradi česar so bili predstavljeni kot moderni in edinstveni vonji. Ker sama ne bi znala opisati vonja tega parfuma, sem našla popolno obrazložitev v spletni trgovini salma, kjer si ga lahko tudi kupite. 

Napisali so takole: '' Vohali boste kašmir les v povezavi z lesno aromo, h kateri se pridružita italijanska bergamotka in sveža bazilika. Beyonce Rise lahko uteleša resnično igrivost, za katero poskrbi jasmin ali cvetovi frezije. Eleganca in pogum bosta iz vas dobesedno izžarevala. ,,

Tudi sama sem ga preizkusila in si ga takoj za tem tudi kupila. Kot lahko vidiš na sliki sem ga že kar nekaj porabila (kar je seveda dober znak). Tudi cena parfuma npr. 100ml je 16,70€, kar se mi zdi razumna cena za tako kvaliteten in čudovit vonj parfuma.



You May Also Like

2 coment�rios

  1. Za ta parfumček sem pa slišala same dobre stvari, vendar si še ga nisem supela kupiti. xx

    ReplyDelete