Merry Berry

by - Friday, October 30, 2015


Za kolekcijo Merry Berry sem do zdaj že tolikokrat slišala, da sem si jo morala zapomniti. Vse blogerke smo govorile o njej in, ko sem videla izdelke na policah, so bile res vredne tolikšnih besed. Navadno nisem tako neučakana za kakšno novo kolekcijo, ki jo pripravljajo različne znamke, ampak za to pa sem se tako navdušila, da sem morala že takoj prvi dan odleteti v trgovino po njih. Po prihodu v trgovino pa sem opazila, da je bila polica z novo kolekcijo že na pol izpraznjena. 

Prva stvar, ki sem jo vzela v roke je bila Merry Berry dišava za lase - 01 i love my golden pumps, ki daje lasem lesk, jih naredi mehke in tudi lažje česanje.

Pogledala sem ali je še kaj šmink na stojalu in bila je še samo ena barva. Merry Berry šminka - 03 red rocks je mat šminka v svetlo rdeči barvi. 

Tudi pri lakih je bilo podobno. Naj stojalu sta samevali samo še Merry Berry nadlak in Merry Berry lak za nohte - 03 pink & perfect, ki je prekrasne intenzivne vijolično-rdeče barve.

Zadnjo kar sem zagrabila pa je Merry Berry osvetljevalec - 01 i love my golden pumps, ki daje svež in zdrav videz koži.









You May Also Like

6 coment�rios

  1. Aaaa kako je lepa! Nujno moram po highlighter in kakšen lak!

    ReplyDelete
  2. Res lušna kolekcija, tudi jaz bom kaj kupila čeprav itak ne rabim. :P
    Pa to samo zato, ker je tako luškana! :)
    Po čem pa diši dišava za lase?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz sem ga predvsem kupila zaradi vonja haha :) Meni je vonj super, ampak najboljše, da greš sama v trgovino, da vidiš, če je tebi tudi :)

      Delete
  3. Šminke so noro lepe! <3 Kako se obnese highlighter? :) (Natalija)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prvi vtis o highlighteru so pozitivni. Odlična pigmentacija in super cena :)

      Delete