Which one: losjon znamke Afrodita ali Victoria's Secret?

by - Monday, October 12, 2015


KOZMETIKA AFRODITA - ACAI BERRIES - Negovalno mleko za telo intenzivno vlažilna nega z antioksidativnim delovanjem! Vsebuje oljni izvleček jagod acai, ki kožo bogato navlaži ter deluje antioksidativno. Z dodanim vitaminom C izboljšuje čvrstost in tonus kože. Se hitro vpije ter ne pušča neprijetnega mastnega otipa.

Victoria's Secret Pure Seduction losjon za telo  je strasten, ženstven, zapeljiv in seksi losjon za telo za vse ženske. Glavna sestavina tega losjončka je rdeča sliva ter frezija. VREDNO NAKUPA!

Kot vedno sem sama poizkusila oba losjona za telo in moram reči, da je bila izbira izredno težka. Kar ne moram verjeti, da se lahko znamka Afrodita sploh kosa z svetovno znano znamko kot je Victoria's Secret. Moram pa vam povedati, da se LAHKO. Po težki odločiti, saj sta bila oba losjona preeeekrasna, odločila za vseeno zelo znano znamko Victoria's Secret. Yeeey :) Sem pa zelo ponosna na našo slovensko znamko Afrodita, ki je tudi vedno bolj prepoznavna in jim za to tudi iz srca čestitam, da so prišli tako daleč.

You May Also Like

0 coment�rios