DIY - Obliži za odstranjevanje ogrcev

by - Friday, October 23, 2015

Vsi poznamo ogrce – tiste trdovratne črne pike, ujete v povečanih porah. Čeprav ogrci na prvi pogled izgledajo kot skupek nabrane umazanije, njihov nastanek presenetljivo nima nič opraviti z umazano kožo. Kako se jih znebiti?

Vse kar potrebuješ je: 

♥ Mleko

♥ Brezbarvno želatino v prahuZmešaj 2 žlici mleka in 1 žlico želatine v prahu ter daj mešanico v mikrovalovno za 15 sekund. Tako mešanica postane bolj kremasta in nato takoj na tanko naneseš na mesta na obrazu kjer imaš ogrce. Sama si rada masko pustim kakšnih 30 minut, da se maska res čisto posuši in nato jo odlepiš iz obraza.


Jaz sem rabila kar nekaj časa, da sem ugotovila kako dolgo, koliko časa, koliko sestavine, kako namažeš, kako dolgo pustiš... Kot vedno pravijo VAJA DELA MOJSTRA :) 

You May Also Like

4 coment�rios

 1. Pa pomaga, grejo ogrci lepo ven? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ko sem prvič poizkusila to metodo, sem bila navdušena, saj je dejansko potegnilo ven kar dosti ogrcev. Ampak moraš ugotoviti koliko katerih sestavin potrebuješ, ker mi vedno ne uspe narediti popolne mase. Večkrat poizkusi pa ti bo 1x uspelo in boš za naprej znala :)

   Delete
 2. Za tole metodo pa prvič slišim! Ampak ja, če mi že prvič ne bo ratalo bom najverjetneje obupala.. Ker če moraš res zadeti pravo maso in ugotoviti koliko res česa potrebuješ...

  x, Katja
  http://stylish-flower.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Tudi jaz sem prvič obupala, ampak sem potem čez 1mesec spet poizkusila :)

  ReplyDelete