YOUTUBE Made Me Buy It

by - Thursday, November 24, 2016

Hej, punce! Veliko nas spremlja Youtube zvezde kot so Zoella, Tanya Burr, Bethany Mota, Lauren Curtis, Carli Bybel in še bi lahko naštevala. Seveda imamo vse kak izdelek, ki ga redno uporabljamo in ga vsem priporočamo, tako je tudi pri naših Youtube zvezdah. Tako sem se odločila, da poizkusim kak izdelek, ki so ga priporočile. 

Prvi izdelek, ki sem ga videla vse od Instagrama do Youtuba in sem ga hotela tudi sama preizkusiti je Victoria's Secret losjon za telo - 11 £. Uporabljam ga skoraj vsak večer po tuširanju in kožo naredi mehko ter jo navlaži. Sama imam dva različna: Pure Seduction in Love Spell, zraven njiju lahko izbiraš še med več kot desetimi nežnimi vonji.
Ocena: 9/10


Vse smo že slišale za Eos balzam za ustnice - 7,90 €, ki je izključno iz naravnega izvlečka rastlinskega izvora. Moja prva izkušnja je z njim je bila ok, ampak kasneje sem zaradi njena dobila majhen herpes. Najprej sem mislila, da ni kriv balzam, ampak stres ali slaba imunska odpornost. Preteklo je nekaj časa in spet se ga poizkusila ter se je zgodilo isto. Slišala sem že podobne izkušnje z balzami in tudi nekaj pozitivnih, torej je odvisno od vsakega posameznika posebaj.
Ocena: 1/10

Za Mask Of Magnaminty - 12,35 € moram priznati, da je najboljša maska kar sem jih poizkusila. Stimulativna maska proti ogrcem deluje tako, da glina kaolin iz por absorbira vso nečistočo, med kožo zmehča, azuki fižol pa naredil piling in odstrani vse odmrle celice. Po maski sem imela kožo meeehko in z redno uporabo se mi je koža popravila na bolje. 
Ocena: 10/10


Rimmel Stay Matte me je takoj privlačila, saj imam mastno kožo kar pomeni težava s tem, da se mi hitro zmasti obraz in s tem se razmaže oz. pokvari makeup. S temi izdelki lahko ustvariš naraven mat videz, ki ti bo zdržal ves dan. Rimmel Stay Matte puder v prahu - 2,79 € me je navdušil že prvič, ko sem ga nanesla. Moj obraz je bil čez ves dan matiran in makeup je ostal na svojem mestu.
 Ocena: 10/10

Za razliko od pudra v prahu sem imela z Rimmel Stay Matte tekočim pudrom - 5.99 £ ravno nasprotno izkušnjo. Ko sem puder izstisnila na svojo roko sem takoj opazila, da ni ravno tekoč puder, ampak kot nekakšen črvek (grozna primerjava, vem haha) in bil je penast.
Ocena 5/10


L.A. Girl Pro Conceal HD korektor - 5 € ima kremno strukturo, s katero lahko hitro prekriješ svoje podočnjake ali nepravilnosti. Najprej sem bila skeptična glede krtačke, ampak sedaj sem se čisto navadila na njo in si ne morem predstavljati kako bo, ko bom poizkusila kakšen drug korektor.
Ocena: 9/10


Real Techniques čopiče - od 7 € do 30 € sem si želela že kar nekaj časa in pred dvema letoma, sem si jih končno privoščila. Bili so vredni vsakega evra! Kupila sem celotni set, saj pride ceneje kot, če si kupuješ vsakega posebaj. Z vsakim čopičem sem maksimalno zadovoljna. Tudi gobica je top od top, oba konca gobice sta drugačno oblikovana, da služita za vsak določen predel obraza.
Ocena: 10/10

You May Also Like

0 coment�rios