Freedom kremni osvetljevalec - Pro Studio Strobe Cream

by - Tuesday, May 17, 2016

Veliko je bilo govora o novi tehniki osvetljevanja - strobing. Strobing je lažja in hitrejša različica osvetljevanja obraza, pri kateri boš potrebovala le kremni osvetljevalec. Osvetljevalec naneseš le na tista mesta, ki so običajno najbolj izpostavljena svetlobi (poglej na sliki spodaj). Tehniko osvetljevanja oz. strobing lahko uporabiš za dnevno ali večerno ličenje.


Vse kar moraš narediti pred začetkom je, da se najprej normalno naličiš in na koncu še dodaš strobing. Predlagam, da s količino izdelka ne pretiravaš že prvič, ampak postopoma nadgrajuješ svojo osvetljevanje. Najbolje je, da preizkusiš tehniko najprej doma pred ogledalo in tako boš točno vedela koliko osvetljevalca potrebuješ in na katerem predelu obraza, da izgledaš krasno. 

Na ličila.si imaš veliko izbiro osvetljevalcev od le 3 € pa do kakšnih kvalitetnejših največ do 25 €. Sama sem poizkusila Freedom kremni osvetljevalec, ki za svojo ceno ni naredil veliko (11,95 €) Pričakovala sem malo več pigmentacije, ampak struktura kreme pa je super, saj se lepo razmaže. Najverjetneje bom to kremo uporabila poleti, da bom dodala nekaj leska na moj obraz ali na telo, pri čem bo moja koža izgledala bolj sveža in zdrava.





You May Also Like

0 coment�rios