Sweets & DashBox

by - Saturday, December 06, 2014


Jutro sem začela s prebiranjem svojih daril, ki so bila večinoma sladkarije. Ali je bilo pri vas tudi tako? No, in takoj se hotela zagrabiti nekaj sladkarij in jih kar pojesti. Ampka zakaj se pravzaprav večina žensk težje odpove sladkarijam kot moški? 


Znano je, da moški lažje obvladajo svojo lakoto kot ženske, zato manj posegajo po sladkih prigrizkih, ki so vedno pri roki. Če nisi izjema, ob prvem kruljenju po želodcu verjetno tudi ti pograbiš prvi 'sladkor', ki ti pride pod roke, tvoj fant pa raje počaka na konkreten obrok.



 Če boš imela sladke prigrizke razstavljene na pisalni mizi ali shranjene v prvem predalu, boš seveda posegla po njih hitreje, kot če bi jih imela varno spravljene v kuhinji.


Super trik: Preden posežeš v kuhinjsko omarico s sladkarijami, popij kozarec vode. Morda si občutek lakote zamenjala za žejo.


Zraven vseeeeh sladkarij pa sem dobila tudi en paketek od poštarja. Vsa vesela sem odprla paket in znotraj so bili trije paketki senčil iz DashBox-a :))

Tale paketek sem  prejela od njih, saj bom za njih naredila predstavitev v slikah, kako se tile izdelki uporabljajo. Torej naslednjič napišem nekaj več o teh izdelkih. Adijo do takrat :)


You May Also Like

2 coment�rios

  1. Jaz sem vse svoje sladkarije podarila naprej, tako, da ni skušnjave, hehehe. :P
    Ok, no ... ne čisto vse. ;)

    ReplyDelete