What to buy for Christmas? | FashionbyLarissa

by - Tuesday, December 23, 2014

Hej hej punce :) Božič je že za vogalom, zato bo že prav, da k božičnemu vzdušju kaj dodam še jaz. Obdarovanje je nekaj, česar se večina ljudi v času božiča zelo veseli. Ni lepšega kot v nestrpnem pričakovanju odvijati šumeči papir in se veseliti novih stvari. 

Namen obdarovanja se ne skriva v velikosti in sami vrednosti, temveč se kaže v malenkostih, ki nas razveselijo in polepšajo spomin na osebo, ki nam je darilo podarila. Da bo letošnji veseli december res nekaj posebnega, vam dajem nekaj predlogov za darilo za božič, ki se jih bo razveselila najboljša prijateljica, mama, sošolka, prijateljica, sestra ali sestrična.

♥ LOSJON & ŠAMPON ZA TELO & KREMA ZA ROKE - BODYSOUL


Müller

♥ LOSJON & OLJE ZA TELO - BAYLIS&HARDING


Müller ali Click2chick

♥ GEL & FLUID ZA TUŠIRANJE & BALZAM ZA ROKE & NASTAVEK ZA MASAŽO ROK - ALDO VANDINI


Müller


♥ DARILNI SET 1 - LIČILA.SI

Če si dovolj pogumna lahko sama narediš zbirko izdelkov, ki so ti všeč ali so všeč tisti osebi. Jaz sem za tale darilni set izbrala: paleta senčil, 2 šminki, blush in čokolada. 


♥ DARILNI SET 2

Ta darilni set lahko vsebuje: njen najljubši parfum - Shakira, krema za roke, balzam za ustnice in blush. Bodite ustvarjalni in izberite unikatni set.

Müller


Če pa imate še kaj časa, pa si lahko ogledate tole spletno stran, kjer lahko darila narediš kar sam. Meni je zelo všeč obesek za srečo v steklenički :) Kaj pa vam?  
-> Božična darila <- span="">

You May Also Like

0 coment�rios