Pages

Monday, July 31, 2017

AA MAKE UP MATT PUDER


O AA make up pudru sem prvič slišala lansko leto na dogodku SummerMBeauty, kjer smo prejele 4 vzorce različnih tenov omenjenega pudra. Ker sem takrat prejela oooogromno stvari, ti pudri žal niso prišli hitro na vrsto. Pred kratkim mi je zmanjkalo pudra in takrat sem zagledala te luškane vzorčke, ki so me pridno čakali v predalu že kar nekaj časa. Sama imam zelo rada vzorčke pudrov, saj jih lahko uporabljam za potovanja z letalom, ker so po eni strani dovolj majhni za omejene količine tekočin ter dovolj veliki pri uporabi za par dni potovanja.

Moja ocena izdelka: 5/10. Kar nekajkrat sem poizkusila tale puder (uporabila sem odtenek 103 - light beige) in opazila, da majčkeno vleče na oranžkastko. Ko sem se čez kakšnih 10 minut pogledala v ogledalo, sem opazila, da se je počasi začelo prilagajati moji koži. Glede prekrivnosti je zame nekje srednje prekrivni puder. Izdelek me ni razočaral in ne posebno navdušil. Je nekje v zlati sredini glede pudrov, ki sem jih že poizkusila (le peščico od vseeeh).

Če si sama skeptična pri izbiri odtenka, ki bi ti pristajal, si lahko naročiš tudi vzorčke v spletni trgovini Dragocena.si . Vzorčki stanejo 3,10 € in v paketku prejmeš kar 3 različne odtenke (trenutno lahko prejmeš: 101, 105 in 107).
 


No comments:

Post a Comment