THE CHALLENGE #1

by - Monday, February 01, 2016

Hej punce☺️Ena izmed mojih novoletnih obljub je bila, da bi se v tem letu bolj potrudila glede svojega telesa in zdravja. Včeraj sem čisto po naključju dobila zamisel, da bi sama sebi naredila en challenge, ki se bi ga morala držati cel mesec. 

Moj prvi challenge bi bil: da bi cel mesec poizkusila spiti čim več vode vsak dan do konca meseca. Vsak posameznik bi moral na dan popiti vsaj 2 do 4 litre vode, kar se mene tiče sem pri tem katastrofa. Zelo malo pijem, včasih celo niti en kozarec na dan, kar je res zaskrbljujoče. Ker sem se že navadila, da pijem samo vodo mi to ni ravno težka ali mučna naloga, ampak mogoče bi komu samo voda postala dolgočasna. Zato imam za vas pripravljene trike kako popestriti navadno vodo in da je še vedno zdrava:


✅ v vodo daj nekaj kapljic soka limone ali pomaranče
✅ dodaj ji nekaj rezin limone ali katero drugo sadje
✅ nareži svež ingver in ga daj v vrelo vodo. - napitek lahko piješ vroč ali hladen
✅ dodaj list mete ali peteršilja. Če ju pred dodajanjem v vodo narežeš, bo okus še bolj močan
✅ rezine kumare vodo naredijo še bolj osvežilno
✅ za sladek okus brez sladkorja vodi dodaj narezane jagode ali borovnice


Moj drugi challenge pa je, da zraven pitja vode še vsak večer malo potelovadim. Za začetek bi najprej delala nekaj osnovnih vaj za trebuh, kasneje pa mogoče za kakšen drug predel mojega telesa. Tako sem si pripravila Larissa's Ab Challenge, ki ga bom delala čez cel februar. Vam bi bilo všeč, če bi na začetku vsakega meseca pripravila nov challenge, ki bi ga ves mesec počela?You May Also Like

0 coment�rios