Obrvi

by - Monday, March 16, 2015

Obrvi so zelo pomemben »detajl« na našem obrazu. Cilj oblikovanja obrvi je, da predel okoli oči naredimo zapeljivejši in jasnejši. Obrvi so okvir vsakega obraza. Pomisli, kako bi bila videti zelo lepa slika z grdim okvirjem. Ne ravno laskavo, kajne?Za oblikovanje potrebujemo:

 ♥  kvalitetno pinceto
 ♥  škarjice,
 ♥  glavniček za obrvi
 ♥  svinčnik za obrvi
 ♥  poševno rezan čopič in mat senčilo

Začetek obrvi - Svinčnik ali čopič držimo na zunanji strani nosu tako, da je obrnjen navpično proti začetku obrvi. Obrvi naj se začnejo tam, kjer se svinčnik seka z obrvjo.

Lok - Svinčnik spet držimo ob nosu, usmerjen pa je proti zenici očesa. Poravnaj ga z zunanjim delom očesne zenice. Tam, kjer svinčnik seka obrv, je točka za lok.

Konec obrvi - Svinčnik držimo ob nosu in ga obrnemo k zunanjemu kotu oči. Kjer se svinčnik seka z obrvno kostjo, naj se končajo tudi obrvi.

Če si si mogoče napačno populila obrvi, nikar ne obupuj. Kupi si svinčnik za obrvi in si obrv preprosto zapolni.  Barva svinčnika naj bo rahlo svetlejša od tvoje naravne barve las. Bodi pozorna, da svinčnik ni pretemen, ker boš tako težko dosegla naraven videz. Z rahlimi, kratkimi potegi, si nariši dlačice, kjer manjkajo, vmes pa si s čopičem in mat senčilom enakega odtenka, obrv še dopolni.

Set za obrvi sem si kupila v spletni trgovini Click2Chic & oblikovalec obrvi v Mullerju :)


You May Also Like

0 coment�rios