Soraya cosmetics

by - Wednesday, October 01, 2014

Že osemindvajset let Soraya vse moči, znanja in strast usmerja v sodobno proizvodnjo kozmetike, ki daje resnične rezultate in izpolnjujejo želje in potrebe žensk in moških, da so lahko urejeni in lepi ne glede na svojo starost. 

Soraya je blagovna znamka za vsako žensko in moškega, ki se želi počutiti posebnega!


Waaaaw znamka Soraya me je tako navdušila, da sem morala narediti tole objavico. Velikokrat sem na internetu videla kako ženske in moški hvalijo tole znamko. Torej sem hitro odšla pokukati o čem toliko hrupa :p Sama imam kar problematično kožo in tale znamka mi je pripomogla k boljši koži in boljšemu počutju sebe.IZDELKI SORAYA NISO TESTIRANI NA ŽIVALIH!

Orehov piling z izvlečki marelice in salicilno kislino je namenjen občasnemu čiščenju obraza, koža pa je po uporabi neverjetno žametno gladka, čista in osvežena! Redna, nežna uporaba zmanjša nepravilnosti, se bori proti mozoljem in ogrcem.


UPORABA: Največ dvakrat na teden.


Pozabite na popravljanje ličil in pudranje vsaki dve uri - marelična krema za matiranje bo poskrbela za svež viden in obstojen make-up cel dan!


UPORABA: Pred pudrom ali tudi brez pudra.


Odlično hrani in vlaži, gladi kožo in nežno popravlja njen ten, zakriva nepopolnosti, matira in hkrati s faktorjem ZF 10 ščiti pred sončnimi žarki. Priporočajo jo prav za vsak tip kože.

UPORABA: Lahko ga uporabljaš kot puder.


Koža po uporabi ni obtežena, ne peče in ne srbi, je le odlično navlažena in se še dolgo počuti prijetno in udobno, hkrati pa tonik pomirja vnetja in prijetno osveži.

UPORABA: Vsak večer za čiščenje pudra oz. umazanije.in na zadnje še en verz:

Odstrani si make-up ter spusti si lase. Zajami sapo, poglej se v ogledalo. Ali si nisi všeč? :)

Colbie Caillat - Try

You May Also Like

0 coment�rios