Poznaš zapestnice LOOM?

by - Thursday, June 19, 2014


Če še ne veste kaj je to, boste takoj izvedeli. Pred kratkim sem dobila paket iz nakitko.si , kjer so mi poslali - Set za izdelavo elastičnih zapestnic LOOM. Štiridelni set je namenjen izdelavi zapestnic in drugega nakita iz gumic. V kompletu najdeš: 600 različnih obarvanih elastičnih gumic, statve, plastična zapirala in kavelj za pletenje. Je primerno darilo za otroke ali odrasle. 


Ker mi je bil paketek zelo všeč sem takoj pogledala na Youtube, kjer imajo veliko različnih možnosti za izdelavo zapestnic. Če si komaj začetnik pri izdelavi teh enkratnih zapestnic ti priporočam, da si poiščeš čim lažjo verzijo izdelave, saj je kar težje dojeti način izdelave. Tudi jaz sem začela z zelo preprosto izdelavo in izdelala sem roza - modro elastično zapestnico. Ker sem jih do danes naredila že par novih, bom zdaj začela s težjimi in mogoče bom pozneje objavila kakšno sliko novih zapestnic.


Tako, da pohitite in si na spletni strani nakitko.si zagotovite svoj set za izdelavo elastičnih zapestnic LOOM in ustvarjajte zapestnice kot si jih sami želite. Na izbiro je nešteto različnih barv in različnih načinov kako lahko izdelaš zapestnice. 

You May Also Like

0 coment�rios